NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Brug kompetencemidlerne strategisk – Fra selvvalgte til velvalgte moduler

Den Kommunale Kompetencefond og Den Regionale Kompetencefond støtter i stigende grad gruppeansøgninger, hvor hele medarbejdergrupper får støtte til f.eks. lokalt tonede uddannelsesforløb. Dermed kan kompetencemidlerne indgå i et strategisk arbejdet med at øge et lokalt fokus på aktuelle emner som f.eks. digitalisering, inklusion eller arbejdet i teams – mulighederne er mange.

Hos Komponent har vi solid erfaring med at designe skræddersyede læringsforløb afholdt i den enkelte organisation eller den enkelte afdeling, hvor hele eller dele af personalegruppen tilbydes kompetencegivende uddannelse med lokale og praksisnære problemstillinger i fokus. Derudover bistår vi jer gerne i arbejdet med at udarbejde jeres gruppeansøgning i de tilfælde, hvor flere ansøgere fra samme arbejdsplads søger samme uddannelse og er ansat på samme overenskomst.

Fordele ved skræddersyet kompetenceudvikling fra Komponent

  • Kompetenceudviklingen kan kobles til organisationens mål og strategier
  • Det interne samarbejde styrkes
  • Følsomme og fortrolige emner kan behandles i en lukket kreds
  • Flere medarbejdere får et kompetenceløft på samme tid
  • Kompetenceudviklingen kan foregå fleksibelt og indpasses i forhold til arbejdsopgaverne.

Kontakt os for uafhængig og vederlagsfri sparring om, hvordan I kan udvikle netop det kompetencegivende modul, der gør en forskel i jeres hverdag i overensstemmelse med de værdier, mål og strategier, der gør sig gældende i jeres organisation.

Kontakt