NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Fakta om Kommunomuddannelsen

Tilmelding

Fristen for tilmelding til hold i forårssemesteret er 15. november. Fristen for tilmelding til hold i efterårssemesteret er 15. april.

DU KAN DOG TILMELDE DIG , SÅ LÆNGE DER ER PLADS PÅ DET ØNSKEDE HOLD.

Læs mere om tilmelding her


Undervisning

Undervisningen foregår normalt med 7 undervisningstimer én dag om ugen i dagtimerne i i alt 10 uger. Undervisningen finder sted over hele landet. Se oversigt over undervisningsstederne i menuen til venstre.


Hjemmearbejde

Du skal forberede dig på og planlægge en del hjemmearbejde. På Kommunomuddannelsen er det en forudsætning, at du selv tilegner dig en del af pensum. Du skal også selv finde informationer på internettet, fx relevante love og artikler. Desuden skal du lave hjemmeopgaver, deltage i projekter og gruppearbejde mv.


Undervisningsmaterialer

Alle lærebøger og andet undervisningsmateriale er inkluderet i prisen for uddannelsen. Mange af lærebøgerne er udarbejdet specielt til brug på Kommunomuddannelsen. Du kan læse mere om de bøger, vi udgiver, under punktet Undervisningsmateriale i menuen til venstre.


Uddannelses- og eksamensbevis

Undervisningsstedet udsteder eksamensbevis for et bestået modul. Uddannelsesbeviset for hele Kommunom- eller Sundhedskommunomuddannelsen udstedes af det undervisningssted, hvor du består Afgangsprojektet. 


 

 

Kontakt