NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Forum for Forvaltning og Myndighed

Forum for Forvaltning og Myndighed er din og dine medarbejderes indgang til viden, færdigheder og kompetencer, der sætter jer i stand til fortsat at løfte den vigtige forvaltningsopgave, yde kompetent sagsbehandling og sikre en lige og transparent offentlig forvaltning.

Bomærke for Forum for Forvaltning og Myndighed

Med Forum for Forvaltning og Myndighed får du ny og opdateret viden, færdigheder og kompetencer inden for forvaltning, administration og myndighedsudøvelse i form af kurser, konferencer, webinarer, temadage og afklaringsværktøjer. Derudover er vi altid klar til at udvikle skræddersyede forløb tilpasset de særlige omstændigheder og udfordringer, der står højt på dagsordenen i netop din kommune.

Se kursuslisterne nedenfor eller bliv løbende opdateret med nye tilbud under Forum for Forvaltning og Myndighed ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev >>

I 2022 udbyder vi 12 online webinarer, som sætter fokus på god forvaltningsskik. Se webinarerne her >>

Kurser: Myndighedssporet

Komponents tilbud på myndighedssporet sætter dig i stand til at sagsbehandle, dokumentere, træffe afgørelser og journalisere konsistent og korrekt med udgangspunkt i gældende lovgivning.

Se kurser her

Kurser: Teknologi- og digitaliseringssporet

Komponents tilbud på teknologi- og digitaliseringssporet klæder dig på til at forstå, implementere og samarbejde med afsæt i digitale værktøjer og ny teknologi.

Se kurser her

Kurser: Det relationelle spor

Komponents tilbud på det relationelle spor giver dig redskaber og kompetencer til at koordinere processer på tværs og mestre dialog og samarbejde med mange mål- og faggrupper.

Se kurser her

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til Forum for Forvaltning og Myndighed eller vores kurser og tilbud, er du velkommen til at kontakte os.