NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Økonomi for ikke-økonomer

For at udnytte ressourcerne endnu bedre til gavn for borgerne, udbyder Komponent en række kurser, der klæder medarbejdere og ledere uden en økonomifaglig baggrund på med grundlæggende kompetencer og viden om kommunernes økonomistyring. Kurserne giver medarbejdere og ledere forståelse for, hvordan den kommunale økonomi er skruet sammen og giver værktøjer til at kunne bruge økonomien som et styringsredskab.

Kommunaløkonomi for ikke-økonomer

Er du i kontakt med økonomi i din dagligdag, eller er du blot nysgerrig på, hvordan økonomien i en kommune hænger sammen? Så er Kommunaløkonomi for ikke-økonomer et kursus for dig!

Se detaljer
Gem som favorit
Afhold forløbet på din arbejdsplads

Økonomistyring for skoleledere

Hvordan kan jeg som skoleleder sikre, at mine elever trives og bliver så dygtige som muligt? Og at jeg samtidig overholder mit budget? Få værktøjerne til en økonomi i balance med dette kursus.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 30.10 - 31.10.2024
Lokation Vejle

Økonomi for decentrale ledere

På fire dage får du viden og værktøjer, der medvirker til, at du som leder i endnu større udstrækning kan tænke økonomiarbejdet ind som et aktivt ledelsesværktøj til at nå dine faglige mål.

Se detaljer
Gem som favorit
Afhold forløbet på din arbejdsplads

Alle kurserne kan skræddersyes til den enkelte kommune, hvor vi med udgangspunkt i netop jeres principper for økonomistyring tilrettelægger kurser, som klæder medarbejdere og ledere uden en økonomifaglig baggrund på til at arbejde med økonomiske opgaver - hvad enten der er tale om økonomisk administration eller kobling af faglige mål til budgettet. 

Se her, hvad vi har gjort for andre kommuner

Økonomi for nybegyndere

Sådan siger Kenneth Steen Strøm, der siden årsskiftet har været konstitueret ungdomsskoleleder i…

Se case

Gør som Aabenraa Kommune: Styrk de decentrale lederes økonomiforståelse 

Det oplevede institutionsleder på børnehandicapområdet i Aabenraa Kommune, Syrén Fyhring Mortensen…

Se case