NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Kompetent samarbejdspartner i udvikling af sommerskole

For fjerde år i træk afholder Vejle en årlig innovationssommerskole for kommunens ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere. COK understøtter både planlægning og afholdelse af konferencen.

Der står 2016 i kalenderen. Uret og havemøblerne er sat frem. Sommerdækkene er monteret, solbrillerne er fundet frem. Det betyder, at vi er klar til årets brag af en faglig fest, nemlig Innovationssommerskolen 2016. 

Innovationssommerskolen er Vejles tilbud om et fagligt indspark og brush up på de nyeste tanker, tendenser, metoder og praksis i en verden, hvor tingene går stærkt. Vi tager fat i temaer og emner, som har optaget medarbejdere, ledere og organisationen i løbet af året. Innovationssommerskolen sætter i år fokus på innovation, samskabelse, ledelse og resiliens. 

Klik her for at finde programmet for Innovationssommerskolen i Vejle 2016.

Konferencen er for kommunens medarbejdere og ledere, men relevante samarbejdspartnere og institutioner i kommunen inviteres også med, så konferencen også giver mulighed for at dyrke og udvide sit netværk.   

COK som kompetent sparringspartner

Det er Vejle Kommune, som udbyder innovationssommerskolen i samarbejde med Vejles uddannelsesinstitutioner, Spinderihallerne og COK som strategisk samarbejdspartner. Personalechef i Vejle Kommune Kirsten Buch Poulsen fortæller om samarbejdet med COK:

COK er vores samarbejdspartner på, hvad vi selv mener er en af af Danmarks mest interessante innovationskonferencer. Sammen med repræsentanter fra Vejle Kommune og kommunens uddannelsesinstitutioner har COK været med i hele planlægningen af sommerskolen, fra valg af spor til design af workshops og program, og de deltog også i selve afviklingen af arrangementet. Vi har særligt brugt COK til at finde de helt rigtige temaer og oplægsholdere. Vi har været glade for samarbejdet med COK, da de har fingeren på pulsen i forhold til at finde de dygtigste og mest kompetente fagpersoner. 
 

Vil du vide mere?