NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Tilbud til kommunalpolitikere

Kommunernes opgaveportefølje er større end nogensinde. Kompleksiteten i opgaverne er stigende, og mange velfærdsløsninger forudsætter samarbejde på tværs af sektorer, niveauer og organisationer for at tage udgangspunkt i borgerens liv.

Kommunalbestyrelserne er krumtappen i at få de mange hensyn til at mødes og sikre, at både borgere og virksomheder oplever en god og effektiv offentlig sektor.
 
For at understøtte dig som kommunalpolitiker tilbyder KL og Komponent – Kommunernes Udviklingscenter en række aktiviteter og tilbud med afsæt i fem temaer/behov:
 

  • Det politiske lederskab
  • Ny i kommunalpolitik
  • Den demokratiske samtale
  • Kommunalpolitikerens værktøjskasse
  • Samarbejde med forvaltningen

Få overblik over aktiviteter og tilbud målrettet kommunalpolitikere, udvalgsformænd og borgmestre her. Hvis du har spørgsmål til KL og Komponents aktiviteter og tilbud, er du velkommen til at kontakte os. 

Aktiviteter for kommunalpolitikere
Her finder du Komponents tilbud til kommunalpolitikere, udvalgsformænd og borgmestre. Du finder både klassikere som f.eks. udvalgsformanden og direktøren og helt nye tilbud om aktuelle temaer og relevante værktøjer.
Kommunalpolitik for ikke-politikere
Her finder du Komponents tilbud til kommunale ledere og medarbejdere, der arbejder med kommunalpolitik, f.eks. borgmester- og direktionssekretærer og medarbejdere, der udøver politisk betjening.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag