NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Prøv vores afklaringsværktøj

… og bliv klogere på dine styrker inden for forvaltning, myndighed og administration.

Som offentlig medarbejder er du i dit arbejde underlagt en lang række lovmæssige krav, forventninger og bestemmelser. Derudover kræver din opgaveløsning ofte flere forskellige kompetencer med forskellig betoning og måske næsten forskellig faglighed. 

Nogle gange kan det være svært at sætte ord på ’Hvad er jeg god til?’ og ’Hvor gør jeg en forskel?’ Derfor har vi lavet et værktøj, som stiller dig en lang række spørgsmål til din hverdag og giver dig mulighed for at se, hvordan din afklaringsprofil ser ud. 

Værktøjet kan både bruges individuelt og som et gruppeværktøj i afdelingen. 

Prøv Komponents afklaringsværktøj >>

Kontakt os, hvis vi skal lave jeres helt egen version af værktøjet – fx til en personaledag eller en temadag i afdelingen. Med Forum for Forvaltning og Myndighed får du ny og opdateret viden, færdigheder og kompetencer inden for forvaltning, administration og myndighedsudøvelse i form af kurser, konferencer, webinarer, temadage og afklaringsværktøjer. Derudover er vi altid klar til at udvikle skræddersyede forløb tilpasset de særlige omstændigheder og udfordringer, der står højt på dagsordenen i netop din kommune.

Kontakt