NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Skab værdi som projektleder i den politisk styrede organisation

Offentlige organisationer står i dag med en stor udfordring i forhold til implementering af fx nye digitale løsninger eller tværgående tilbud og behandlingsforløb, som sætter borgeren i centrum. Det udfordrer den eksisterende driftsorganisation, og opbygning af en effektivt arbejdende projektorganisation med tydelig tværgående opgaveansvar bliver her en forudsætning for, at det arbejde kan lykkes. 

Som projektleder i en politisk styret organisation skal du kunne forholde dig til og navigere rundt i den politiske kompleksitet og med de dagsordener, interessenter og beslutningstagere, der er til stede – samtidig med at du skal styre dit projekt i mål. I Komponent klæder vi dig på til den opgave. 

Projektlederuddannelse

Komponent udbyder uddannelsen Den Offentlige Projektlederuddannelse®. Det er en uddannelse, som giver dig en teoretisk og praktisk forståelse for at gennemføre effektive og værdiskabende projekter i politisk styrede organisationer. Du bliver som projektleder præsenteret for og trænet i en lang række metoder og redskaber, som gør dig i stand til at planlægge, lede og fordele arbejdet i projekter - hvad enten du er en erfaren eller ny projektleder. Projektlederuddannelsen udbydes både efterår og forår rundt i hele landet. Læs mere og se, hvornår næste hold starter op >>

Projektlederforløb

I Komponent tilbyder vi også skræddersyede projektforløb, der kan gennemføres i egen organisation og tilpasses jeres konkrete behov, strategier og mål. I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi bedst kan understøtte jeres konkrete projekt. 

Kontakt os