NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Tilbud til kommunale regnskabsmedarbejdere

Bliver dine regnskabsopgaver mere og mere komplicerede? Og oplever du, at du har behov for ny viden, så du bedre kan løse dine opgaver? På Komponents (tidl. COK) regnskabskurser får du ny viden og kompetencer, så du bliver specialist inden for budgetopfølgning og controlling, årsregnskab og -rapport, beregning af takster og priser eller tilskudsadministration og -regnskaber.

Komponents regnskabskurser - nu online

Som regnskabsmedarbejder har du ofte brug for en meget specialiseret viden om enkelte områder inden for kommunalt regnskab for at kunne imødekomme de krav, der stilles, til den daglige opgaveløsning.  Derfor har vi i samarbejde med Deloitte udviklet Komponents regnskabskurser. Vælg netop de kursusdage, som giver dig ny viden og kompetencer om de områder inden for kommunernes regnskabspraksis, som du arbejder med til dagligt: 

Hver kursusdag koster 3.000 kr. ekskl. moms. Hvis I er tre deltagere, der tilmelder jer samme kursusdag, tilbydes en pakkepris på 8.000 kr. ekskl. moms.

Kursusdagene gennemføres af ledende eksperter fra Deloitte, som besidder den mest aktuelle viden og praktiske erfaring inden for regnskabsområdet i kommunerne.

Kurserne afholdes online, og vi holder selvfølgelig løbende pauser og sikrer, at du som deltager har mulighed for at stille spørgsmål og være aktiv i undervisningen gennem gruppedrøftelser/mindre cases.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Komponents regnskabskurser!