NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Rekvirerede Kommunomforløb

Rekvirerede forløb er et eller flere moduler, som du henter hjem i egen organisation. Det betyder, at undervisningen foregår i egne rammer, og de studerende kender hinanden og har et fælles udgangspunkt for læringen. 

Vi har erfaring med at lave rekvirerede forløb i flere forskellige sammenhænge – det kan f.eks. være i forbindelse med et samlet kompetenceforløb for en række medarbejdere, eller hvis flere kommuner går sammen om et forløb, så de studerende ikke skal rejse så langt.

Det har vi f.eks. gjort med Sundhedskommunomuddannelsen, hvor Roskilde og Køge sygehuse sammen afholder lokale uddannelsesforløb.

Koordinerende lægesekretær Hanne Pyll siger: "Vi har kørt flere rekvirerede forløb – både som enkeltfag og basisforløb. Og det er en kæmpe fordel, at vi selv kan afholde uddannelsen. Blandt andet oplever vi, at vores studerende får sat et ansigt på mange i netværket, fordi modulerne er koncentreret af egne kollegaer, og det giver et helt unikt fællesskab til stor gavn i hverdagen. Samarbejde på tværs af afdelingerne bliver bare snildere, når man ved, hvem der er i den anden ende af telefonen."

Kontakt os endelig, hvis du vil høre om jeres muligheder for at hente et rekvireret forløb hjem i din organisation.

Kontakt