NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Strategisk Økonomistyring

I de kommende år vil vi fortsat få flere plejekrævende ældre og flere små børn i Danmark. Flere borgere får altså brug for offentlige velfærdsydelser, og det er med til at presse kommunernes budgetter.

Dermed ser vi et stærkt pres i forhold til at reducere udgifterne og skabe endnu bedre velfærd til gavn for borgerne. Udviklingen stiller bl.a. krav til økonomifunktionerne, som skal finde stadig nye, innovative og omkostningseffektive løsninger. 

Mange kommuner har allerede gode erfaringer, og de erfaringer har vi indarbejdet i Komponents kurser i kombination med den nyeste forskning og viden om økonomistyring. Det er afsættet for Komponents praksisnære kurser, som bl.a. omfatter:

Forandringsskabende Økonomistyring

Træn din konsulentfaglighed og få styrket dine processuelle og organisatoriske kompetencer inden for kommunikation, rådgivning og vejledning – 2x3 dages hands on-kursus for økonomikonsulenter.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 03.10 - 09.01.2025
Lokation Middelfart

Økonomistyring og controlling i praksis

Få inspiration og udvid din horisont indenfor metoder og værktøjer, der tilføjer værdi og bidrager til udvikling af økonomistyringen og controllingen i din kommune.

Se detaljer
Gem som favorit
Dato
  • 20.11 - 12.12.2024
Lokation Vejle

Vil du vide mere?