NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Uddannelse på flere måder

Kommunomuddannelsen er mere end en klassisk videreuddannelse. Uddannelsen er fleksibelt opbygget - det betyder, at vi kan sammensætte organisatoriske læringsforløb med udgangspunkt i Kommunomuddannelsens moduler. Dermed kan du tilbyde dine medarbejdere et samlet - og kompetencegivende - uddannelsesløft.

Organisatorisk kompetenceudvikling med Kommunomuddannelsen

Sammen med jer har vi mulighed for at designe et kompetenceudviklingsforløb, hvor hele afdelingens eller organisationens kompetencer løftes. Det kan være gennem rekvirerede forløb, som hentes hjem i egen organisation, eller det kan være et skræddersyet forløb, hvor vi med udgangspunkt i uddannelsens moduler udvikler et uddannelsesforløb, som giver medarbejderne nye kompetencer i forbindelse med f.eks. nye strategier, omlægning i organisationen eller nye arbejdsopgaver.

Til venstre kan du finde en række eksempler på, hvordan vi designe læringsforløb, som matcher jeres behov. Her kan du f.eks. læse om muligheden for et samlet kompetenceløft gennem jobrotation og om muligheden for at tone uddannelsen til jeres specifikke læringsbehov, som vi f.eks. har gjort det i Aabenraa Kommune.

Hvis I har spørgsmål eller har lyst til en snak om, hvordan Kommunomuddannelsen kan hjælpe jer til et organisatorisk kompetenceløft, så kontakt os endelig! 

Kontakt