NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Vi sætter dit tema på dagsordenen

Skal I i gang med en ny strategi? Vil I sætte fokus på temaer, der optager borgere, samarbejdspartnere og jer selv? I COK kan vi understøtte jeres budskaber gennem konferencer og temadage, der bringer medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere sammen om nye udfordringer, nye opgaver, nye løsninger og nye veje til velfærd. 

I samarbejde med vores konferenceteam har COKs konsulenter planlagt og gennemført konferencer med kommuner, styrelser og offentlige institutioner – og i samarbejde med en lang række både private og offentlige aktører. Derfor ved vi hvad der skal til, for at din konference eller temadag bliver et professionelt og inspirerende led i jeres udviklingsarbejde.   

I COK samarbejder vi hvert år med mere end 1.200 eksterne konsulenter, oplægsholdere og eksperter. Vi ved derfor ikke bare hvilke oplægsholdere og proceskonsulenter, der kan underbygge jeres tema – vi kan også forhandle gode priser.   

Vi tilbyder understøttelse af både store konferencer og mindre temadage, og vores tilbud til jer skræddersyes, så det matcher jeres behov. Et tilbud kan f.eks. bestå af:   

 • Faglig sparring om eventets tema og oplægsholdere
   
 • Udvikling af program og oplevelsesflow for eventet
   
 • Tilrettelæggelse og afholdelse af workshops
   
 • Konceptudvikling og administration af standarealer og standholdere
   
 • Markedsføring, kommunikation, analyse- og presseaktiviteter
   
 • Tilmelding, fakturering og udarbejdelse af materialer
   
 • Administration, projektledelse og koordinering med øvrige samarbejdspartnere. 


Vejle Kommune har i snart fire år samarbejdet med COK om afholdelse af den årlige Innovationssommerskole for kommunens ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Klik her for at læse hvordan personalechef Kirsten Buch Poulsen har oplevet samarbejdet med COK. 

Vil du vide mere?

​​​​​​​Vil du vide mere om, hvordan vi kan sætte jeres temaer på dagsordenen gennem konferencer, events og temadage? Så ring eller skriv til os – vi glæder os til at hjælpe dig!