NYHED
Vi er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter
Læs mere om Komponent her

Video-workshop: Sådan kan I styrke dialogen med borgerne

Bedre dialog kan give mere tilfredse borgere, gladere medarbejdere - og øge produktiviteten. Få inspiration til, hvordan du som leder kan gå forrest og styrke dialogen med borgerne i din afdeling.

Video-workshop: Sådan kan I styrke dialogen med borgerne

Vi har produceret en video-workshop, hvor vi har fokus på, hvordan man kan udvikle en bedre borgerdialog i den kommunale forvaltning. Dialogen med borgeren skal være kendetegnet ved professionel og imødekommende betjening – uanset opgaven og uanset hvilken medarbejder, borgeren møder. Det handler denne workshop om.

Videoen varer knap 20 min. Den rummer et kort fagligt oplæg og et forslag til en øvelse. Du kan bruge video-workshoppen som oplæg til refleksion og dialog i din ledelsesgruppe eller dit team, og du kan naturligvis også se videoen alene og bruge den til egen inspiration og refleksion. 


Du tilmelder dig samtidig nyhedsbreve fra Komponent. Du kan til enhver tid framelde dig igen. 

Bedre Borgerdialog

Et skræddersyet kulturforløb, der udvikler kontakt og kvalitet i mødet mellem borger og kommune.

Med udgangspunkt i konceptet Bedre Borgerdialog understøtter Komponent kommunen i at udvikle den nære borgerbetjening og øge borgernes tilfredshed med kommunen. Bedre Borgerdialog styrker indsatsen med at nå de strategiske målsætninger for kommunens borgerbetjening samtidig med, at I styrker medarbejdernes samarbejdsmuskel og øger trivslen.

Læs mere om Bedre Borgerdialog her >>

Kontakt os

Vil du høre mere om Bedre Borgerdialog? Så kontakt os i dag.